Това как Москва ще прилага договора за партньорство между Русия

...
 Това как Москва ще прилага договора за партньорство между Русия
Коментари Харесай

Владимир Путин: Като заплашвате Русия, само ни развеселявате

 

„ Това по какъв начин Москва ще ползва контракта за партньорство сред Русия и Северна Корея си е нейна работа. “

Така съветският президент Владимир Путин отговори на въпрос дали е вярна информацията, че Пхенян е изпратил хиляди бойци в Русия за войната ѝ против Украйна, съобщи Ройтерс.

Путин не отхвърли, че в Русия към този момент има севернокорейски бойци, само че сподели, че не дейностите на страната му са довели до ескалация на спора, намеквайки за западните доставки на оръжие за Киев. 

 Тол камерите стартират да засичат превишена скорост България 3 мин. Тол камерите стартират да засичат превишена скорост  HUAWEI WATCH D2 слага нови стандарти в наблюдението на здравето с 24-часово отчитане на кръвното налягане Съдържание от партньори 4 мин. HUAWEI WATCH D2 слага нови стандарти в наблюдението на здравето с 24-часово отчитане на кръвното налягане  „ Алфа Рисърч “: Очертава се 7-партиен парламент, допустимо е 8-а партия да прескочи прага Тази сутрин 4 мин. „ Алфа Рисърч “: Очертава се 7-партиен парламент, допустимо е 8-а партия да прескочи прага  Пристрастени към риска: Известен рисков състезател е оживелият парашутист България 4 мин. Пристрастени към риска: Известен рисков състезател е оживелият парашутист  70-годишен мъж не помни 36 хиляди евро на паркинг в Стара Загора България 2 мин. 70-годишен мъж не помни 36 хиляди евро на паркинг в Стара Загора  „ Спри. Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш “: 88-годишна жена е нападната и обрана в дома си Тази сутрин 3 мин. „ Спри. Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш “: 88-годишна жена е нападната и обрана в дома си  Мъж изяде хамбургер и умря: Повдигнаха обвинявания на „ Макдоналдс “ Светът 2 мин. Мъж изяде хамбургер и умря: Повдигнаха обвинявания на „ Макдоналдс “  Тол камерите стартират да засичат превишена скорост България 3 мин. Тол камерите стартират да засичат превишена скорост  HUAWEI WATCH D2 слага нови стандарти в наблюдението на здравето с 24-часово отчитане на кръвното налягане Съдържание от партньори 4 мин. HUAWEI WATCH D2 слага нови стандарти в наблюдението на здравето с 24-часово отчитане на кръвното налягане  „ Алфа Рисърч “: Очертава се 7-партиен парламент, допустимо е 8-а партия да прескочи прага Тази сутрин 4 мин. „ Алфа Рисърч “: Очертава се 7-партиен парламент, допустимо е 8-а партия да прескочи прага  Пристрастени към риска: Известен рисков състезател е оживелият парашутист България 4 мин. Пристрастени към риска: Известен рисков състезател е оживелият парашутист  70-годишен мъж не помни 36 хиляди евро на паркинг в Стара Загора България 2 мин. 70-годишен мъж не помни 36 хиляди евро на паркинг в Стара Загора  „ Спри. Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш “: 88-годишна жена е нападната и обрана в дома си Тази сутрин 3 мин. „ Спри. Бог ми е дал душа, ти ще ме убиваш “: 88-годишна жена е нападната и обрана в дома си  Мъж изяде хамбургер и умря: Повдигнаха обвинявания на „ Макдоналдс “ Светът 2 мин. Мъж изяде хамбургер и умря: Повдигнаха обвинявания на „ Макдоналдс “

„ Москва в никакъв случай не се е съмнявала, че Пхенян се отнася съществено към използването на контракта за стратегическо партньорство в частта му за взаимната защита “, сподели съветският президент след края на срещата на върха на БРИКС, провела се в съветския град Казан.

Путин благодари на сътрудниците си за помощта в решаването на спора в Украйна и уточни, че е безсмислено Русия да бъде заплашвана.

„ Това ще има евентуални последици “, разяснява американският министър на защитата Лойд Остин

„ Можете да заплашвате всеки. Безсмислено е да заплашвате Русия, тъй като това единствено ни развеселява “, сподели съветският водач, разяснявайки хипотетичните закани на претендента за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да „ нанесе удар на Москва “.

Руският водач обаче приветства изказванията на Доналд Тръмп, че желае да постави завършек на спора в Украйна, съобщи Ройтерс.

Говорейки за Украйна, Путин предизвести, че мирът с Киев би трябвало да се основава на действителностите на бойното поле, съобщи Франс прес.

Владимир Путин предложи основаване на обща борса за зърно, която след това да бъде разширена за други артикули

„ Ние сме подготвени да обмислим всевъзможни договаряния за мир, основаващи се на действителностите на терен. Ние не сме подготвени да вършим друго нещо “, сподели Путин.

Путин посочи, че връзките сред Русия и Съединени американски щати след изборите ще зависят от бъдещата администрация в Белия дом, предадоха международните организации.

„ Как ще се развиват руско-американските връзки след изборите на първо място зависи от Съединените щати. Ако те са отворени към нормализиране на връзките с Русия и ние сме отворени “, акцентира той.

Той ще се срещне с съветския си сътрудник Владимир Путин в границите на срещата на върха на БРИКС

Руският водач сподели още, че Русия е подготвена да помогне за споразумяване на спора в Близкия изток и вижда ролята си в основаването на условия за намиране на излаз там, съобщи Ройтерс. Путин добави, че Москва не желае спорът да се утежнява и че има вяра, че нито една страна в района не желае огромна война.

Руският президент през днешния ден закри срещата на върха на БРИКС. Той дефинира срещата като сполучлива и сподели, че няколко от гостуващите страни са поискали пълноправно участие в групата.

Последвайте ни за още актуалн и вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в  INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във  FACEBOOK

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР